Vi har även plåtat fruktlåda för CityGross.

Foto: Sophie Håkansson


Vi fick åter nöjet att, tillsammans med Malmöbyrån Guts&Glory, plåta för bröderna Vollmer. Denna gång till deras nya bistro Snapphane.

Kolla vidare på www.snapphane.nu

Foto: Joachim Karlsson
 
Tillsammans med Perssonreklam.se och City Gross egna mästerkockar Pontus och Jonathan gjorde vi bilder till ”En Godare Jul”. Två goa killar fyllda med energi!

 

 
Tillsammans med Perssonreklam.se och matstylist Fia Arosenius började vi julen tidigt. Vi fyllde studion med tomtar, granar, blommor, sill, köttbullar, kakor och fullt med andra juliga saker.
Som alltid har vi roligt ihop! Några av alla bilder som skapades till City Gross "En Godare Jul" kan ni se nedan. Ni kan även besöka citygross.se/jul


Tillsammans med våra vänner på Malmöbyrån Guts&Glory och duktiga stylisten Marie Olsson Nylander plåtade vi även årets julbilder till KvCaroli. Här ser ni två av dem.


Nyligen var det dags att plåta för Bella Kliniken igen. Denna gången är det Gunvor som delar med sig av sina erfarenheter.
Gå in på http://bellakliniken.com/patientberattelser/ för att se fler av våra bilder och läsa patienternas egna berättelser.


 
Teamwork, distansarbete, långlunch och kompledigt är några av de after work-teman vi plåtat med
Malmöbyrån Guts & Glory för Kv. Caroli.
I slutet av juli var jag (Sophie) med som stillbildsfotograf vid inspelningen av Christina Lindbergs musikvideo till nya singeln Mil efter mil.
Under inspelningsdagarna plåtade jag bland annat omslaget till singeln, som nu även ligger ute på Spotify.

Fantastiska dagar med ett grymt team bestånde av filmare, skådespelare, statister, självklart Christina med familj och vänner. Otroligt härlig energi!


Filmade gjorde Emil Jonsvik http://www.jonsvik.se/ och Gutav Willén.
Musikvideon kommer förmodligen ut i dagarna, så håll ögon och öron öppna!


Hela teamet samlat.


Några av alla bilder jag tog under inspelningen.
Plåtat lite nytt för Bellakliniken. Klicka in på bellakliniken.com och läs patienternas egna berättelser. 
Många trevliga gröna recept för grillningen i sommar hittas på City Gross hemsida. Plåtade av oss såklart!