Hej alla!

Sophie Håkansson heter jag och har nu jobbat på studion sedan början av november. 
Mitt intresse för bild, färg och form har alltid varit stort. Efter en rad olika utbildningar, jobb och resor började jag det treåriga programmet Grafisk Teknologi & Design vid Högskolan Dalarna i Borlänge. När jag efter avslutad utbildning återvände till Helsingborg var mitt fotointresse ännu större. Jag blev antagen till Munka Fotoskola där jag under ett år var engagerad i en rad olika spännande projekt och utställningar. Min fyra veckor långa praktikperiod gjorde jag här på studion. Jag kände mig snabbt hemma och i slutet av förra året blev det bestämt att jag skulle "flytta in". Så nu är jag här!

Förutom att fotografera ser jag till att saker och ting flyter på; hjälper Joachim vid planering av och under fotograferingar, retuscherar bilder, fixar även grymt kaffe och sådant som hör till. 

Hoppas vi ses snart!